Gezocht: Gastvrouwen en herenWaarom dit concept?

AnurA gaat een reeks huiskamerconcerten geven, omdat ze graag toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk mensen. Ook voor de mensen met een kleine beurs. Bij het huren van locaties incl. drank is het vaak lastig om de kosten laag te houden en gaat de toegangsprijs omhoog. Daarom is ze op zoek naar gastvrouwen/heren die hun huis, yogaruimte, bewustzijncentrum of andere locatie die zich ervoor leent ter beschikking willen stellen om een huiskamerconcert te kunnen geven. 


Hoe werkt het als je gastvrouw of gastheer wilt zijn?

Jij stelt als gastvrouw/heer de locatie tot beschikking. Je zorgt voor de sfeer, dat de ruimte fris en schoon is, ontvangt de gasten en zorgt voor een drankje (koffie/thee/water) en eventueel een hapje. 

AnurA maakt op Facebook een event aan ter promotie. Mensen kunnen zich aanmelden via een inschrijfformulier hier op de website. Je kunt natuurlijk ook je vrienden uitnodigen of de hele yogaclub voor een fijne avond ontspanning voor lichaam en geest.


Minimum aantal personen

Straal van 50km vanaf Breda: 10 personen

Straal van 100km vanaf Breda: 14 personen

Straal van 150km vanaf Breda: 16 personen

Straal van 200km vanaf Breda: in overleg


Indien je graag een huiskamerconcert wilt geven, maar je geen ruimte hebt voor het minimaal aantal mensen kunt u alsnog onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan een email van ons met de mogelijkheden die er wel zijn.

- - - - - -


WIL JIJ EEN AVOND GASTVROUW/HEER ZIJN?

Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Contact Us
Het zou heel fijn zijn om een foto of filmpje te ontvangen van de locatie. Deze kunt u sturen naar: info@anuraonearth.com o.v.v. uw naam.