ANURA ON EARTH ©

HUISKAMERCONCERTEN NEDERLAND

TOURDATA 2019EXTRA CONCERTEN ONLINE!

Scroll naar beneden om je aan te melden.AnurA gaat een reeks huiskamerconcerten geven door Nederland in een intieme setting. 

Tijdens een huiskamerconcert gaat AnurA een uniek afgestemde zangmeditatie doen van 45min waarin de gasten ontspannen kunnen liggen of indien gewenst zitten. Ze stemt zich af op de groep wat er op dat moment nodig is. Geniet van haar zang en ervaar wat het met je doet.


AnurA wilt graag toegankelijk zijn voor zoveel mogelijke mensen en gaat daarom het land door om voor jullie te zingen. Hiervoor hebben de afgelopen maanden gastvrouwen en heren zich aangemeld en hun locatie ter beschikking gesteld. Er waren meer aanvragen dan dat er data beschikbaar waren. Er heeft een selectie plaatsgevonden en alle locaties zijn inmiddels ingepland. Mocht je nog willen aanmelden als gastvrouw/heer voor een huiskamerconcert. Dit kan. Wegens succes gaan we na de zomervakantie een 2e tour in plannen door Nederland. Klik hier voor informatie als je graag gastvrouw of heer zou willen zijn.


*

HUISKAMERCONCERTEN

Woendag- en vrijdagavond 20.00-21.30 (inloop 19.30)

Zaterdag- en zondagmiddag 14.00-15.30 (inloop 13.30)

€ 17,50  (bij binnenkomst)Ja, ik meld me graag aan voor een huiskamerconcert van AnurA.

Contact Us

Reservelijst

Wilt u op de reservelijst voor een uitverkocht huiskamerconcert? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. (U ontvangt hier geen bevestigingsmail van)

Mocht er iemand niet kunnen komen, dan krijgt de eerstvolgende op de reservelijst van ons een email.

Contact UsAnurA Music Productions © All rights reserved - Onder voorbehoud van typefouten.